Lacăt pe uşa unei instituţii publice din cauza unei datorii la EON

evidenta populatieiSituatie mai puţin obişnuită intr-o instituţie publică din Botoşani.  Fostul sediu al Serviciului de Evidenţă a Populaţiei, dar şi al Gărzii Financiare, nu poate fi folosit, deşi a fost modernizat de Consiliul Judeţean, întrucât instituţiile care au funcţionat înainte nu şi-au plătit curentul consumat. În locaţia respectivă trebuiau să se mute încă de la sfârşitul anului trecut două asociaţii de dezvoltare intercomunitară, aflate în subordinea Consiliului Judeţean, însă nu o pot face pentru că sediul a fost debranşat de la curent.

Datoria la EON se ridică la 5000 lei, iar furnizorul de electricitate nu vrea să dea drumul la lumină până nu se achită debitul.

like facebookDeschiderea la energie era pe ANAF, Primăria a funcţionat pe deschiderea ANAF şi nu şi-a mai achitat datoriile, iar noi nu putem deschide lumina acolo. Am făcut adrese. Cei de la EON trebuie să discute cu Primăria, poate îşi achită datoriile să putem muta acolo cele două asociaţii. Noi nu avem cum să achităm factura„, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *