VIDEO Şocant. O studentă s-a aruncat de pe acoperişul unui bloc cu 10 etaje din Botoşani

criminalisti cadavru tanara aruncata de pe bloc primaverii botosani6O studentă, de 26 de ani, şi-a pus capăt zilelor, în noaptea de luni spre marţi, aruncându-se de pe acoperişul unui bloc cu 10 etaje din municipiul Botoşani. Gestul şocant a fost făcut de tânără în jurul orei 23.00, când s-a urcat pe acoperişul unui bloc turn de pe strada Primăverii şi s-a aruncat în gol.

like facebookTânăra, care locuia cu părinţii în zona centrală a municipiului, a studiat blocul şi ştia că uneori persoanele care locuiesc la ultimul etaj mai lasă uşa deschisă ce duce spre acoperiş. Aşa s-a întâmplat şi luni seară, iar tânăra hotărâtă să facă gestul extrem a urcat pe acoperiş, a încuiat uşa pe dinafară şi a pus câteva cărămizi pentru ca nimeni să nu ajungă sus să o împiedice şi s-a aruncat în gol.

A căzut, din câte se pare în picioare,  în parcarea blocului între mai multe maşini. Impactul a criminalisti cadavru tanara aruncata de pe bloc primaverii botosani1fost atât de puternic încât a decedat pe loc. Criminaliştii sosiţi la faţa locului au găsit pe acoperişul blocului geanta fetei în care erau două telefoane mobile, bani şi mai multe lucruri personale, însă nici un bilet de adio. Părinţii fetei sunt devastaţi şi nu îşi pot explica gestul, ea neavând nici un motiv să îşi pună capăt zilelor. Din contră, tânăra trebuia să îşi reia cursurile la facultate.

Un locatar de la etajul 10 al blocului susţine că tânăra nu era din zonă şi a fost hotărâtă să îşi ducă la capăt planul, aruncându-se exact între maşinile parcate.

” Pe bloc a fost găsită gentuţa ei. Avea în ea două telefoane, 20 şi ceva de lei, şerveţele şi lucruri. În mod normal uşa de la acoperiş este închisă, însă acum nu s-a mai încuiat. Noi în bloc suntem oameni în vârstă, fata nu este de aici”, a declarat Victor Cordăreanu, ce locuieşte la ultimul etaj al blocului turn.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost ridicat de angajaţii de la Medicină Legală, urmând ca în urma necropsiei să se stabilească natura morţii.

„Am fost sesizaţi printr-un apel la 112 că pe strada Primăverii din municipiul Botoşani se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Colegii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, cel mai probabil fiind vorba de un act suicidal. Primele verificări au stabilit că tânără, în vârstă de 26 de ani, s-a aruncat de pe un imobil, un bloc de locuinţe situat pe strada respectivă”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

medicina legala cadavru tanara aruncata de pe bloc1martor tanara aruncata de pe bloccriminalisti cadavru tanara aruncata de pe bloc primaverii botosani2criminalisti cadavru tanara aruncata de pe bloc primaverii botosani

3 thoughts on “VIDEO Şocant. O studentă s-a aruncat de pe acoperişul unui bloc cu 10 etaje din Botoşani

  1. Pai daca nu exista evidenta si motive sa se fi sinucis de ce se considera a fi gest suicidal? Poate a fost ajutata…caramizile puse in usa nu prea au logica …..daca era hotarata nu o oprea cineva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *