Preotul ucigaş, reaudiat de procurori. Află noi detalii şocante despre crima comisa de acesta

daniel adricioaiei preot omor botosani3Preotul din satul Aurel Vlaicu- comuna Avrămeni, care şi-a ucis tatăl, în noaptea de Revelion,  a fost reaudiat, luni, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Daniel Andricioaie a ţinut să ofere procurorilor noi detalii despre crima care a avut loc în apartamentul familiei.

La rândul său, procurorul de caz a solicitat o examinare medico-legală a preotului, după ce acesta a acuzat faptul că ar fi fost, la rândul său, victimă a agresiunilor venite din partea tatălui său.

like facebookBărbatul de 36 de ani le-a povestit anchetatorilor că pe 1 ianuarie 2015 îl dureau atât de tare mâinile şi picioarele, însă nu ştia de ce. Ulterior, el şi-a dat seama că durerea era provocată de forţa cu care acesta şi-a lovit tatăl, pe care ucis şi l-a lăsat mort în holul apartamentului din Parcul Tineretului.

Problemele lui Daniel Andricioaie au apărut în 2013, după ce a fost abandonat de soţie şi cei doi copii, plecaţi în Italia. Preotul a suferit atunci o depresie, fiind internat de două ori în Spitalul de psihiatrie din Botoşani.

Starea acestuia s-a agravat după ce, pe fondul tratamentului anti-depresiv, preotul a început să consume alcool. În ultima vreme, acesta se mutase în apartamentuluii tatălui său, însă avea deseori conflicte cu acestea, întotdeauna pe fondul beţiei pe care cei doi o trăgeau.

Preotul acuzat de omor a fost arestat preventiv. Judecătorii Tribunalului Botoşani au admis cererea procurorilor de arestare a lui Daniel Andricioaiei pentru o perioadă de 30 de zile.

Preotul din localitatea Aurel Vlaicu a făcut deja contestaţie faţă de măsura arestării preventive.

Acesta fusese reţinut sâmbătă seară, după ce s-a autodenunţat. În urma sa a lăsat acasă doi copii minori, în timp ce soţia care a divorţat de el în urmă cu trei ani este plecată în Italia.

Liviu Andricioaiei a decedat pe 31 decembrie 2014 în urma loviturilor primite de la fiul său. Ambii au consumat băuturi alcoolice şi ulterior s-au luat la bătaie.ţ

Incredibil. Preotul a locuit patru zile cu cadavrul tatălui său în casă. Îl păşea zilnic pentru că era la uşă

Tragedie. Un preot şi-a omorât tatăl în bătaie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *