Reprezentanţii Primăriei Botoşani apelează din nou la agenţii economici pentru a organiza Revelionul pensionarilor

revelion pensionari botosani9Conducerea Primăriei Botoşani ia în calcul organizarea Revelionului pensionarilor, luna aceasta, dar numai în cazul în care vor fi strânşi bani din sponsorizări. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că se va solicita din nou sprijinul oamenilor de afaceri botoşăneni pentru a organiza tradiţionala petrecere a pensionarilor. El a spus că revelionul va fi organizat pentru mai puţine persoane, în jur de 700.

like facebookIntenţionăm să organizăm acest tip de activitate tot din sponsorizări. Cel mai probabil vom face revelionul, dar vom restrânge numărul beneficiarilor, iar aici vom discuta criteriile de selecţie„, a spus viceprimarul.

Una din variante ar fi aceea ca pensionarii să fie selectaţi funcţie de veniturile pe care le au. Anul acesta, PNL Botoşani nu va mai organiza revelionul pensionarilor, deşi a făcut acest lucru anul trecut în premieră.

 

One thought on “Reprezentanţii Primăriei Botoşani apelează din nou la agenţii economici pentru a organiza Revelionul pensionarilor

  1. păi să de-a ”șmecherii” care au prins contracte cu primăria ! și mai poate da chiar mortariuc însuși ! doar este fiu de mare moșier ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *