Cum crede Florin Ţurcanu că va fi anul 2015 din punct de vedere politic!

Iohannis- Flutur- TurcanuCo-preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, crede că anul 2015 va fi unul mai aşezat din punct de vedere politic. Ţurcanu motivează acest lucru prin faptul că şi preşedintele nou ales, Klaus Iohannis, este mai echilibrat.

like facebookAvem un preşedinte mult mai echilibrat şi după el trebuie să mergem toţi. Aştept anul acesta o lege, aşa cum a promis domnul Klaus Iohannis, în ceea ce priveşte partidele politice. Nu este în regulă. Toate partidele au cheltuit bani în campanie mai mulţi sau mai puţini. La vedere s-a văzut una, în declaraţii au fost altele. Trebuie stabilită o finanţare minimă de la bugetul statului pentru orice candidat astfel încât să nu mai depinzi de nimeni„, a menţionat Ţurcanu.

One thought on “Cum crede Florin Ţurcanu că va fi anul 2015 din punct de vedere politic!

  1. Turcanu prinde vrabii! Cum sa acceptam noi, platitorii de impozite si taxe, ca niste candidati misiti ai partidelor politice din Romania sa-si finanteze campaniile electorale din banii bugetului de stat ? Asa ceva nu exista in Europa, nici la americani.
    Deci, ce propune acest Turcanu ? Ca din impozitele noastre el sa-si aranjeze o lista de candidati – dupa pofta inimii – si acestia sa-si deconteze cheltuielile din bugetul statului. Daca finantarea va fi doar partiala, atunci avem de a face cu aceeasi Marie, dar cu alta palarie, deoarece ,, completarile” de la partid nu vor fi la vedere niciodata. Avantajul net – partidele din Romania vor fi pe cai mari pe banii nostri. Toti contribuabilii din Romania trebuie sa se impotriveasca unei asemenea porcarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *