Apel umanitar! O fetiţă de un an şi două luni are nevoie de ajutor pentru a putea vedea

Gabriela HudisteanuO fetiţă de un an şi două luni din judeţul Botoşani are nevoie de sprjinul semenilor săi pentru a nu-şi pierde complet vederea.

Gabriela Hudişteanu s-a născut prematur în luna noiembrie 2013, iar perioada petrecută la incubator a dus la grave probleme oculare, diagnosticul fiind cel de RETINĂ DISLOCATĂ ȘI CATARACTĂ, fiind oarbă în proporție de 96%. În luna octombrie a anului 2014 o clinică de specialitate de la Roma a confirmat diagnosticul.

În urma investigațiilor de la această clinică, s-a recomandat operație și tratament in SUA. A fost contactat medicul Antonio Capone de la spitalul universitar din Michigan , doctor în medicină, cu o experienta de peste 20 de ani în domeniul chirurgiei oftalmologico-vitreoretinale (http://www.associatedretinalconsultants.com/capone.htm) care a fost de acord sa opereze copilul. Costul operației pentru ambii ochi este de 40000 USD. Acestei sume i se adaugă costul cazării și transportului. Operația se estimează a avea loc la sfârșitul lunii aprilie sau a lunii mai.

like facebookÎn sprijinul Gabrielei au încercat să vină membrii asociației Happy Botoșani, care au organizat un spectacol pentru  strângere de fonduri în luna decembrie, însa suma donată de participanții la eveniment – 3000 lei – este insignifiantă pentru nevoile fetiței.

Senatorul Doina Federovici a lansat o scrisoare deschisă prin care apelează la dumneavoastră cu rugămintea de a ajuta la strângerea sumei de bani necesare intervenției chirurgicale care îi va garanta Gabrielei Hudișteanu o viață normală. Părinții ei locuiesc în comuna Havârna, fără posibilități financiare de a-i susține tratamentul și operația. Rugămintea mea vine alături de cea din inimile parinților Gabrielei, care și-au dorit enorm un copil căruia să-i ofere dragostea lor, o viață fericită, un cămin protector și liniștit.

„Vă rog și pe dumneavoastră să-i ajutăm, pentru că au nevoie de înțelegerea și sprijinul tuturor oamenilor de bine pentru ca acest îngeraș să se facă sănătos. Consider că oamenii de valoare ca domniile voastre înțeleg și mai bine faptul că sănătatea este cel mai important lucru pentru noi, oamenii. Personal, pentru cauza acestui foarte drag copil mie, voi dona o indemnizație lunară și voi face tot ce este omenește posibil pentru ca acest copil să se poate bucura de lumina soarelui și de chipurile părinților ei”, se arată în scrisoare.

Pentru mai multe detalii îl puteţi contacta pe tatăl Gabrielei, Hudişteanu Viorel, la telefon 0765958359.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *