Foarte multe persoane fără adăpost, strânse de pe străzi

persoane fara adapostAvand in vedere temperaturile scazute inregistrate in cursul noptii trecute, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani in cooperare cu Serviciul Judetean de Ambulanta, Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta, Inspectoratul de Politie Judetean si Politia Locala au desfasurat o actiune de identificare a persoanelor fara adapost de pe raza municipiului Botosani.

In urma demersurilor intreprinse, au fost identificate 12 persoane. Echipajele medicale ale SMURD si SJA le-au acordat primul ajutor si le-au transportat la UPU pentru evaluarea starii de sanatate. Ulterior, au fost transferate la centrul social din municipiul Botosani. Astfel de actiuni vor continua si in perioada urmatoare.

like facebookInspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani a dispus, pentru aceste zile, masuri de crestere a capacitatii operationale pentru gestionarea unor eventuale situatii de urgenta, prin suplimentarea persoanelor din serviciul operativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *