Liberalii acuză Guvernul Ponta de discriminare la împărţirea fondurilor în Botoşani

pnl Botosani sediuLiberalii critică modul de alocare a banilor în judeţul Botoşani de către Guvernul Ponta. La ultima şedinţă de Guvern din acest an, 21 de primării din judeţul Botoşani au primit 18 milioane de lei, însă sumele au fost direcţionate cu două excepţii.

like facebookMembrii PNL susţin că cele două primării sunt conduse de primari PSD şi s-a realizat o discriminare faţă de alte unităţi administrativ teritorirale. Conducerea PNL solicită publică explicaţii din partea social democraţilor cu privire la împărţirea fondurilor.

„Logica alocărilor bugetare trebuie schimbată din temelii. Modul în care se face politică și politicienii care încă împărtășesc asemenea opțiuni trebuie, la rândul lor, eliminați, definitiv, prin vot, din viața publică. În logica anormală a PSD, cine nu este cu PSD este împotriva acestuia. Ei bine, acest halucinant mod de a împărții societatea românească trebuie să fie șters definitiv din regulile nescrise ale politicii românești”, se arată într-un comunicat PNL.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *