Vezi când va începe spectacolul de Revelion şi ce cuprinde programul!

concert revelion4Spectacolul de Revelion va fi mai „sărac” în artişti anul acesta. Petrecerea organizată de Primăria Botoşani în noaptea dintre ani va avea loc în Piaţa Revoluţiei, urmând ca o porţiune din strada Cuza Vodă să fie închisă. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că spectacolul va începe la ora 22,00 şi se va încheia după ora 24.00. Pe scenă vor urca doar trupe locale, iar manifestarea se va încheia cu un foc de artificii. Anul acesta, Revelionul va fi organizat doar cu 20.000 lei, bani adunaţi din sponsorizări şi din salariile pe o lună a primarului Ovidiu Portariuc şi viceprimarului Cosmin Andrei.

Vor fi trupe locale de muzică populară şi muzică pop rock „, a spus viceprimarul municipiului Botoşani.

Este pentru prima dată în ultimii ani când la Botoşani petrecerea dintre ani se organizează doar cu artişti locali. Primăria a solicitat şi sprijinul Consiliului Judeţean pentru organizarea evenimentului, însă răspunsul a fost unul negativ.

like facebookPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că solicitarea trebuia făcută la începutul lunii, însă a venit foarte târziu.

Trebuia o şedinţă a plenului Consiliului Judeţean, iar conducerea CJ a considerat că nu există posibilitatea legală să convocăm o extraordinară pentru aprobarea acestei sume. Dacă solicitarea era făcută la începutul lunii decembrie, cu siguranţă în şedinţa din 18 decembrie ar fi existat un proiect de hotărâre„, a spus Florin Ţurcanu.

22.00 – 22.30 – Ansamblul Folcloric „Balada”

22.30 – 23.00 – Recital Brândușa Covalciuc Ciobanu

23.00 – 23.30 – Recital “Live Loud”

23.30 – 23.45 – Recital Francesca

23.45 – 24.00 – Recital folcloric Petronela Rusu

24.00                 Foc de artificii

24.00 – 24.20 – Recital Valentina Tipa Lulciuc

Menţionăm faptul că pot apărea mici modificări în derularea programului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *