Drumurile naţionale din Botoşani ar putea rămâne înzăpezite. Firma care a câştigat licitaţia vrea să se retragă

utilaj de deszapezire BotosaniFirma care anul trecut a câştigat licitaţia pentru efectuarea lucrărilor de întreţinere a drumurilor pe timp de iarnă are în vedere rezilierea contractului încheiat cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi.

Firma Transporturi Auto, patronată de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Constantin Conţac, este nemulţumită de faptul că deszăpezirea nu este profitabillă, iar din acest motiv are în vedere executarea contractului doar până la data de 31 decembrie 2014, deşi acesta mai era valabil un an.

like facebookOficialii DRDP Iaşi se tem de situaţia care ar putea fi creată în judeţul Botoşani pe timpul iernii, mai ales că meteorologii au anunţat în această perioadă ninsori şi viscol puternice.

Directorul DRDP, Ovidiu Laicu, urmează să se întâlnească, luni, cu conducerea societăţii Transporturi Auto pentru a renegocia anumite clauze ale contractului, astfel încât acesta să rămână în vigoare.

 

5 thoughts on “Drumurile naţionale din Botoşani ar putea rămâne înzăpezite. Firma care a câştigat licitaţia vrea să se retragă

  1. cum poti renunta la un contract in mijlocul iernii????acest puscarias nu are si niste obligatii in acel contract care trebuiesc respectate??? nu a depus o garantie materiala care sa garanteze de buna desfasurare a contractului??? pe ce lume traim??/ numai la noi se poate intampla si accepta asa ceva.sper sa ajunga dna-ul si la voi cat de curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *