Doi soţi botoşăneni răniţi într-un accident la Suceviţa

accident2Accident, în a doua zi de Crăciun, la Suceviţa. Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sucevița, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A,  în interiorul localităţii Sucevița, a semnalizat intenția de a executa viraj stânga  și a încetinit, moment în care a fost acroșat din spate de autoturismul condus de un localnic de 46 ani, care nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

like facebookDin impact, autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 59 ani, din judeţul Botoşani.

În urma impactului, conducătorul auto de 59 de ani și pasagera din autoturism, o femeie de 49 ani, din judeţul Botoşani au fost accidentaţi uşor.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

„Ceilalți doi conducători auto  au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *