Aparat luat de Nova Apaserv pentru depistarea hoţilor de apă, după ce ferme de păsări şi restaurante din judeţ au fost branşate ilegal la reţea

restauranteConducerea societăţii Nova Apaserv  a reuşit să reducă considerabil pierderile la apă, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. El a spus că pierderile au fost reduse de la 80% la 54%. Şeful CJ a spus că s-a reuşit acest lucru datorită măsurilor dure luate de operatorul de apă împotriva agenţilor economici care erau branşaţi ilegal la reţea.

like facebookConducerea a dat cu băţul în stânga şi în dreapta, nu a făcut compromisuri. Fermele de pui şi multe spălătorii nu plăteau. Aveau ţeavă directă la ei şi furau apă prin înţelegere cu şefii. Nu vreau să vă spun nume grele de restaurante care au fost depistate şi am tăcut din gură. Şi aşa mi-am făcut 1000 de duşmani„, a spus Ţurcanu.

Nova Apaserv a achiziţionat un aparat cu fonduri europene pentru a depista furturile de apă şi branşările ilegale la reţea. Acesta va fi utilizat din luna ianuarie.

One thought on “Aparat luat de Nova Apaserv pentru depistarea hoţilor de apă, după ce ferme de păsări şi restaurante din judeţ au fost branşate ilegal la reţea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *