Teribilismul costă scump. Un tânăr de 20 de ani, rănit grav într-un accident la Leorda

descarcerare accidentUn grav accident de circulație a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza teribilismului. Accidentul a avut loc pe raza localității Leorda, în momentul în care un tânăr de 20 de ani, care era începător, a apăsat mai mult decât trebuia pedala de accelerație.

Ioan Dan Bordi, din Brăești, a urcat la volanul unui Opel Corsa și a plecat la plimbare dinspre Brăești spre Botoșani. Când a ajuns la Leorda, într-o curbă la dreapta (înainte de trecerea la nivel cu calea ferată), el a pierdut controlul asupra volanului, a derapat și a lovit un cap.

like facebookMașina s-a dat peste cap, iar tânărul, care era singur în mașină, a rămas încarcerat. Acul care indică viteza mașinii a rămas bloc la 60 km/h.

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au muncit aproape o oră pentru a-l scoate pe șofer dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Tânărul, care are permis de câteva luni, a suferit o fractură de femur, dar și politraumatisme, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Mavromati,

Se pare că mașina tocmai fusese cumpărată cu câteva zile înainte de Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *