FOTO Femeie accidentată de o maşină în apropierea unei treceri de pietoni

audi accident octav onicescu botosani1O femeie a ajuns, vineri seară, la spital după ce a fost lovită de o maşină.

like facebookAccidentul s-a produs pe strada Octav Onicescu, în apropiere de clinica Est Clinic, când un Audi A 4 ce venea dinspre Calea Naţională  spre Bulevard a lovit femeia ce traversa împreună cu soţul ei. În urma impactului femeia a suferit mai multe traumatisme fiind transportată, cu o ambulanţă, la spital.

Şoferul, Cezar Iulian Văcăreanu de 23 de ani, le-a povestit poliţiştilor că femeai traversa împreună cu un bărbat la câţiva metri pe trecerea de pietoni, la jumătatea străzii bărbatul s-a oprit, iar femeia a continuat traversarea.

 

audi accident octav onicescu botosani2audi accident octav onicescu botosani

7 thoughts on “FOTO Femeie accidentată de o maşină în apropierea unei treceri de pietoni

  1. Soferul e adeptul lui Bachus. Sunt sigur ca nu a vazut din cauza ‘aburilor’. Daca nu a iesit in etilotest nimic,sigur ii gaseste in sange ca are alcool in el cat curge dunarea..

  2. ceea ce nu se precizeaza e ca acest pustan inainte de trecerea de pietoni a mai depasit cateva masini iar cu toate ca a franat a trecut de trecerea de pietoni cu tot cu frana.avea cel putin 100 km/h.
    E plin orasul de asemenea idioti.

  3. In primul rând soferul nu avea 100 km/h. Am fost acolo, nu cred ca sunteti in masura sa învinovățiti „pustanul” pentru ca amândoi sunt vinovati in mod egal. In al doilea rând doamna nu era pe trecerea de pietoni, plus ca dumneaei alerga. Părerea mea e ca jignirile si comparatiile de genul nu isi au rostul..asa a fost sa fie. Important e ca toti sunt bine si ca nu a fost ceva mai grav. Doamna s-a ridicat pe picioarele ei, constienta fiind.

  4. In primul rand soferul nu avea 100 km/h. Am fost acolo, nu cred ca sunteti in masura sa invinovatiti „pustanul” pentru ca amandoi sunt vinovati in mod egal. In al doilea rand doamna nu era pe trecerea de pietoni, plus ca dumneaei alerga. Dupa ce s-a produs accidentul doamna s-a ridicat pe picioarele ei, constienta fiind. Parerea mea e ca jignirile si comparatiile de genul nu isi au rostul .. asa a fost sa fie . Important e ca toti sunt bine si ca nu a fost ceva mai grav.

  5. Potrivit analizelor facute, traversarea neregulamentara a pietonilor ramane principala cauza de producere a accidentelor rutiere. O treime din accidente sunt produse din cauza pietonilor care traverseaza prin locuri nepermise!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *