Opt mașini de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului de la casa primarului de Sulița

incendiu pompieri botosaniOpt mașini de pompieri au intervenit, miercuri seară, pentru stingerea incendiului care a cuprins locuința primarului comunei Sulița, Costinel Ciubotaru.

Potrivit pompierilor, focul a fost observat si anuntat cu intarziere, incendiul soldându-se cu pagube materiale insemnate. Generat, cel probabil, din cauza unui aparat tehnologic aflat sub tensiune, incendiul s-a extins la intreaga constructie cu parter si etaj.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin inainte de ora 21.00.

like facebookSpre locul indicat s-au deplasat, atat pompierii militari, cu opt autospeciale, dintre care cinci de interventie si trei pentru suport si conducere operativa, cat si voluntarii din Sulita si Lunca, cu o autospeciala cu apa si spuma si o motopompa. Primii care au ajuns la fata locului au fost pompierii voluntari.

„La sosirea garzii de interventie, ardea anexa, existand pericolul ca flacarile sa se extinda si la casa. Pentru stingerea incendiului si inlaturarea efectelor s-a intervenit aproape cinci ore. Misiunea pompierilor a fost ingreunata de drumul greu accesibil si lipsa surselor de apa”, se arată într-un comunicat al pompierilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *