Accident spectaculos cu o maşină plină cu ţigări

accident sc 1 mitsubishi cu hyundai4Un accident petrecut, miercuri seară, s-a soldat cu rănirea unei persoane, dar şi cu descoperirea unei importante cantităţi de ţigări suspecte de contrabandă.

like facebookEvenimentul rutier s-a petrecut la intersecţia străzilor Petru Rareş cu Puşkin. Un Hyundai Atos, condus de Onur Paşka, ce venea de pe Petru Rareş dinspre şcoala nr 1 spre Teatrul Vasilache, nu a acordat prioritate unui Mitsubishi de teren, condus de Petru Ungureanu,  ce circula dinspre bariera Suliţa spre Rompetrol.

În urma impactului autoturismul Hyundai a fost răsturnat, iar o pasageră a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportată, cu o ambulanţă la spital.

Chiar dacă nu se face vinovat de producerea accidentului, şoferul autoturismului Mitsubishi a ajuns să fie cercetat penal, după ce mai multe colete cu ţigări au sărit din maşină în urma impactului, iar altele au fost descoperite în interior. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă atât pentru accident cât şi pentru posibila contrabandă cu ţigări.

accident sc 1 mitsubishi cu hyundai3accident sc 1 mitsubishi cu hyundai2accident sc 1 mitsubishi cu hyundai1accident sc 1 mitsubishi cu hyundai6accident sc 1 mitsubishi cu hyundai5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *