Primarul Portariuc îşi donează salariul pentru a organiza Revelionul. Cere acelaşi lucru viceprimarilor şi consilierilor locali

ovidiu portariucPrimarul Ovidiu Portariuc a declarat, marţi, că botoşănenii vor avea parte şi anul acesta de petrecerea dintre ani. El a spus că îşi donează salariul de pe luna decembrie şi cere consilierilor locali şi viceprimarilor să facă acelaşi gest, pentru a strânge bani pentru eveniment. Şi asta pentru că, în şedinţa de luni consilierii locali ai PNL au cerut retragerea proiectului privind finanţarea cu 100.000 lei din bugetul local a Revelionului.
Le spun botosanenilor ca vom avea Revelion in strada in acest an. Dupa de am vazut decizia Consiliului Local de luni, pana astazi dimineata am discutat cu colegii si am gasit pana la urma o solutie. Cred ca e nevoie sa facem noi un pas in primul rand, sa dam un exemplu, chiar daca sunt foarte putini bani. Incercam sa strangem suma necesara pentru a avea un altfel de Revelion si anume cu scena, cu un DJ  cu muzica atat populara, cat si moderna, cu foc de artificii. Incercam si trupe locale, de dans.
Botosanenii trebuie sa aiba unde sa iasa in noaptea de Revelion, sa ciocneasca un pahar cu sampanie, sa vada un foc de artificii„, a spus Portariuc.
Edilul a menţionat că mai sunt necesari aproximativ 20.000 de lei, aşa că îşi va dona salariul pe luna decembrie, respectiv 3.200 de lei, după firma la care este acţionat a contribuit cu 2000 lei. Până la această dată s-au adunat în jur de 20.000 lei.
like facebookAm discutat si cu domnii viceprimari, voi ruga si consilierii locali sa isi doneze indemnizatia pe luna decembrie. Avem nevoie in total de 40.000 de lei. Decat sa fac un concediu de 3.000 de lei patru zile in Austria, prefer sa fiu aici, alaturi de botosaneni, in seara de Revelion„, a aadăugat Portariuc.
Revelionul va fi organizat doar cu artişti locali.

 

One thought on “Primarul Portariuc îşi donează salariul pentru a organiza Revelionul. Cere acelaşi lucru viceprimarilor şi consilierilor locali

  1. SCRISOARE DESCHISA catre: Domnul Primar Portariuc domnul Presedinte Turcanu, domnii Deputati si Senatori ai Judetului Botosani. In calitate de cetatean platitor de taxa si impozite mi-am exprimat punctul de vedere ca nu sunt de acord cu alocarea din bugetul local a sumei de una suta mii lei pentru organizarea revelionului . Felicitari domnule Primar pentru initiativa si binenteles si consilierilor daca vor adera si la aceasta actiune . Consider ca la acesta intiativa a dumneavoastra ar putea contribui si domnul Turcanu Presedinte al Consiliului Judetean domnii deputati si senatori ai judetului directorii societatilor din subordinea Consiliului Judetean cu salarii mai mult decat decente si chiar membrii consiliilor de administratie. Totodata in calitate de cetatean propun sa se organizeze o colecta publca de la cetatenii care vor sa sprijine o asemenea actiune si care vor sa doneze o suma minima . Eu in calitate de simplu cetatean al orasului daca in urmatoarele zile pana la revelion voi intalni o persoana cu ecuson din subordinea Primariei care sa fie la o masa la vedere la intrarea intr-un supermarket cu nise foi numerotate avand antetul Primariei pe care sa-mi pot trece numele si suma declar ca voi dona suma de 100 lei specificand ca sunt intiatorul acestei colecte publce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *