Preşedintele CJ aruncă bomba: Costică Macaleţi vrea să îi ia locul

prefect macaleti florin turcanu ovidiu portariucFlorin Ţurcanu susţine că prefectul Costică Macaleţi se pregăteşte să-i ia locul la şefia Consiliului Judeţean. Ţurcanu spune că deţine informaţii cum că prefectul îşi caută deja sponsori pentru campania electorală, în cazul în care el va fi îndepărtat de la şefia CJ şi vor fi organizate alegeri anticipate.

Mi se pare ridicol. Omul nici nu a murit, l-ai şi îngropat şi tu îţi cauţi sponsori pentru campanie. Sunt persoane care mi-au spus că deja îşi caută oameni pentru a-l susţine în campania electorală şi a pus condiţia la partid că emite ordinul, dacă el e candidatul la CJ. Dacă candidează dragul de el, voi munci zi şi noapte în campanie„, a spus Ţurcanu.

like facebookDe partea cealaltă, Costică Macaleţi infirmă zvonurile apărute. El spune şi la urechea sa au ajuns astfel de zvonuri, dar acestea nu sunt adevărate.

Nu are nicio legătură suspendarea preşedintelui, dacă se va întâmpla, pentru că nu ştiu ce se va întâmpla. Deocamdată nu ştiu şi nu depinde de mine toată chestiunea asta. Viaţa îţi rezervă orice„, a spus Macaleţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *