FOTO Femeie lovită de o maşină în parcarea unui hipermarket

ambulanta politie lidl accident2O femeie, de 40 de ani, a fost victima unui accident rutier în timp ce se afla la cumpărături. Femeia ieşea din hipermarketul Lidl, iar un autoturism care dădea cu spatele a lovit-o, aceasta suferind mai multe traumatisme.

like facebookGrav este că şoferul maşinii nu a oprit ci a plecat de la locul accidentului. Victima a sunat la ambulanţă şi poliţie, iar cadrele medicale i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o la spital.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au deschis o anchetă şi analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a indentifica maşina implicată în accident. Pe lângă vătămare corporală din culpă şoferul ar mai putea fi acuzat de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

ambulanta politie lidl accident1ambulanta politie lidl accident

One thought on “FOTO Femeie lovită de o maşină în parcarea unui hipermarket

  1. cine este cel care a dat accept la proiectele cu aceste parcari fara acces pentru pietoni sa fie tras ra raspundere.se stie el cine.un increzut si un inganfat.orice parcae tremuie marcata macar cu linii pt pitoni daca nu cu trotuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *