Medicul prins cu mită a fost eliberat

Medicul Teodoriu- avocatul SalavastruCondamnată la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, Liliana Teodoriu, fostul medic din cadrul Comisiei de Evaluare şi Expertiză Medicală a Capacităţii de Muncă, a scăpat de puşcărie.

Închisă din februarie şi cu alte cinci luni petrecute în arest preventiv în perioada iulie – noiembrie 2011, aceasta a solicitat eliberarea condiţionată şi a părăsit Penitenciarul Bacău (n.r. – unde a fost încarcerată în vederea executării pedepsei), pe 10 noiembrie. Între timp, ea a câştigat şi procesul intentat Casei Judeţene de Pensii (CJP) pentru plata orelor suplimentare prestate în perioada octombrie 2010-iunie 2011, interval în care se presupune că ar fi primit şi şpaga.

Astfel, potrivit sentinţei Tribunalului Botoşani, CJP a trebuit să-i plătească fostului medic aproape 20 de zile de ore de muncă prestate peste program, respectiv 366 de lei. „Banii au fost viraţi vineri, iar astăzi (n.r. – ieri, 22 decembrie), a venit şi confirmarea de la bancă, potrivit căreia banii sunt în contul indicat de aceasta”, a spus Marius Budăi, directorul executiv al CJP .

Sursa: Monitorul de Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *