Accident stupid. Poliţist aflat în misiune lovit de o scară dintr-o autoutilitară

politist accident botosaniUn agent de poliţie a fost, luni seara,  victima unui accident mai puţin obişnuit. Agentul de poliţie se afla pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani şi verifica o maşină înmatriculată în Suceava şi care pătrunsese pe interzis, strada fiind cu sens unic.

like facebookÎn timp ce Ciprian Burlacu, de 35 de ani, verifica actele, o autoutilitară ce trecea pe stradă l-a lovit cu o scară pe care o transporta.

Poliţistul a căzut peste autoturismul pe care l-a lovit şi a suferit mai multe traumatisme fiind transportat, cu ambulanţă la spital. Şoferul autoutilitarei, Dănuţ Pintilei, a spus că circula cu viteză foarte mică, l-a văzut pe poliţist, însă nu s-a gândit că îl va lovi.

La faţa locului au sosit mai mulţi colegi de la rutieră ai agentului rănit şi a fost declanşată o anchetă. Atât poliţistul rănit cât şi şoferul autoutilitarei au fost testaţi cu apartul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

autoutilitara accident botosani1autoutilitara accident botosanipolitisti accident noapteapolitisti accident noaptea2sofer accident botosansofer accident botosani1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *