FOTO Un autocar care transporta un ansamblu participant la Festivalul datinilor și obiceiurilor de iarnă, implicat într-un accident

accident autobuz Unitrans BotosaniUn autocar care transporta, duminică la amiază, un ansamblu participant la Festivalul datinilor și obiceiurilor de iarnă a fost implicat într-un accident care a avut loc pe strada Sucevei din Botoșani.

like-facebookAutocarul, în care se afla ansamblul de la Broscăuți, mergea dinspre strada Primăverii spre Calea Națională, iar în față la Carrefour a fost acroșat de un VW, care i-a tăiat brusc fața.

Un echipaj de Poliție, care se afla în zonă pentru dirijarea circulației, a văzut accidentul, însă nu a încheiat proces verbal pentru că șoferii s-au înțeles.

Autobuzul a fos zgâriat, iar șoferul firmei Unitrans a fost nemulțumit, însă a acceptat înțelegerea amiabilă.

În autocar se afla și primarul comunei Broscăuți, Ioan Romaniuc.

accident autobuz Unitrans Botosani

One thought on “FOTO Un autocar care transporta un ansamblu participant la Festivalul datinilor și obiceiurilor de iarnă, implicat într-un accident

  1. Lumea se pregateste de Craciun si strazile au fost blocate de uratori cu obiceiuri de Anul Nou, mai priviti calendarul daca nu stiti datele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *