Dumitru Zmău către poliţişti: Asiguraţi fluidizarea traficului la primele ore ale dimineţii în perioada sărbătorilor de iarnă

Dumitru Zmau
Dumitru Zmau

Președintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică, Dumitru Zmău, a cerut, miercuri, reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean și celor de la Poliția Locală o prezență mai mare pe străzi a polițiștilor, având în vedere afluxul mare de persoane în apropierea sărbătorilor de iarnă.

El a cerut totodată polițiștilor rutieri să iasă în stradă și să dirijeze traficul în această perioadă, pentru a nu se crea blocaje.

like facebookAveți în vedere fluidizarea traficului. Acum nu se mai pune problema de control, numai în condițiile în care apare unul din ăsta care începe să își facă de cap. În rest, asigurați fluidizarea la primele ore ale dimineții. În zonele centrale, toată lumea oprește pe unde vrea și se creează ambuteiaje care sunt greu de descongestionat. Efectivul pe care îl aveți nu este suficient pentru această perioadă, dar dacă îi montați din timp în zonele de conflict rutier, eu cred că o să faceți față. Oamenii sunt nemulțumiți și sună la 112”, a spus Zmău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *