Directorul DSPSA, trimis forțat în concediu de odihnă

eugen turcanu dspsa botosaniDirectorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, acuză faptul că a fost trimis forțat în concediu de odihnă de viceprimarul Cosmin Andrei, fără să solicite acest lucru. El a spus că aceasta este încă o metodă folosită de viceprimar pentru a-i închide gura. Directorul DSPSA a mai spus că va refuza să facă acest lucru.

Cosminuț Andrei mi-a spus că trebuie să plec în concediu, de pe 17 până la sfârșitul anului. Când am cerut eu concediu, nu m-a lăsat să plec. Nu am cum să mă duc pentru că am un control al ANAF. Nu că nu vreau, dar nu am cum acum. Mi-am programat în capul meu când trebuie să stau la serviciu și când nu”, a spus Eugen Țurcanu.

like facebookViceprimarul Cosmin Andrei spune, în replică, că toți angajații Primăriei trebuie să-și ia zilele de concediu.

Am calculat numărul de zile de care trebuie să beneficiez conform legii și îmi iau concediu de pe data de 19 decembrie. Același lucru trebuie să îl respecte toți colegii noștri, angajații Primăriei. Este o prevedere legală dacă nu s-a efectuat concediul trebuie să se efectueze și dacă mai are un număr de zile trebuie să și le ia”, a menționat viceprimarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *