Doi copii de 11 luni, răniţi într-un accident

Politia noaptea accidentDoi copii, ambii în vârstă de 11 luni, au fost răniţi, luni seară, într-un accident produs pe raza comuneio Curteşti. Cei doi micuţi se aflau într-o maşină care circula regulamentar pe drumul judeţean care leagă Botoşaniul de Vorona şi care a fost lovită de o altă maşină care ieşea din parcarea unei firme.

like facebookPotrivit poliţiştilor,  un şofer de 40 de ani, din Cristeşti, care conducea un autoturism în parcarea unei societăţi comerciale din comuna Curteşti, s-a înscris în efectuarea unui viraj, pentru a pătrunde pe DJ 208 H, fără a se asigura însă corespunzător, împrejurare în care intră în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar pe drumul județean, condus de un bărbat de 37 ani, din comuna Vorona.

În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a doi minori, ambii în vârstă de 11 luni, pasageri în autovehiculul care rula pe artera prioritară.

Aceştia au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie Botoşani, unde au primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

Şoferul vinovat este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *