Primăria a solicitat un studiu de fezabilitate pentru un nou sens giratoriu în municipiul Botoșani

sens giratoriuBugetul alocat pentru studiul de fezabilitate a fost suplimentat in sedinta de Consiliu Local de saptamana trecuta cu 1600 lei, de la 8000 lei. In urma acestui studiu se va decide daca este oportun realizarea sensului giratoriu pe Bulevardul „Mihai Eminescu”, a anuntat viceprimarul Cosmin Andrei.

Sunt mai multe variante tehnice de constituire a sensului giratoriu. Va fi analizata si pana nu va fi facut bugetul, nu pot sa stiu daca va fi implementata sau nu investitia anul viitor. Aceasta etapa a studiului de fezabilitate era absolut necesara„, a mentionat Cosmin Andrei.

like facebookIn cazul in care va fi realizat sensul giratoriu la intersectia Bulevardului „Mihai Eminescu” cu strada Petru Rares, reprezentanţii Primăriei vor sa interzica accesul masinilor mai mari de 3,5 tone.

Scopul proiectului tehnic este de dezvoltare a infrastructurii locale, în vederea fluidizării circulaţiei, având în vedere că acea intersecţie este intens circulată şi asigură ieşirea din municipiu atât prin traficul uşor, cât şi pentru traficul greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *