Un tânăr i-a sfidat pe poliţişti şi a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. A plecat cu maşina, însă şi-a lăsat documentele

politie noapteaTupeu din partea unui tânăr de 26 de ani din municipiul Botoşani. G.A.G. a fost oprit în trafic, duminică dimineaţă,  în jurul orei 03.00, pe DN 24 C, în orașul Ștefănești,de un echipaj de poliţie.

Întrucât conducătorul auto emanan halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat efectuarea unei testări alcoolscopice, procedură pe care tânărul a refizat-o. De asemenea, acesta a refuzat şi deplasarea la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

like facebookÎn cele din urmă, G. A.G. a plecat de la locul depistării în trafic, lăsând documentele organelor de poliție şi urcându-se pe scaunul din dreapta față al autoturismului, în timp ce la volan s-a urcat o persoană de sex feminin.

Şoferul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *