Bugetul municipiului a fost rectificat pentru drepturile salariale obţinute prin hotărâri judecătoreşti

eugen turcanu corneliu furtuna consiliul localBugetul municipiului Botoşani a fost rectificat, joi, pentru ca drepturile salariale obţinute de profesori prin hotărârile judecătoreşti să ajungă în posesia acestora până pe 19 decembrie. Peste 13 milioane lei au fost alocate pentru aceste plăţi la nivelul municipiului.

Şi angajaţii din apartul primăriei au primit drepturile salariale obţinute prin hotărâri judecătoreşti aferente anului 2015. Este vorba de 370.000 lei, în timp ce pentru angajaţii Poliţiei Locale s-au făcut plăţi de 183.000 lei.

like facebookÎn şedinţă au existat şi nemulţumiri privind împărţirea bugetului. Acestea au fost exprimate de consilierul local Eugen Ţurcanu.

Îmi pare rău că iniţiativa consilierilor locali PNL privind anumite obiective de investiţii din municipiul Botoşani au fost respinse şi refuzate spre a fi puse în aplicare. Este vorba de împrejmuirea gardului din Parcul Curcubelui şi şi Parcul Tineretului.  Să înţelegem că aceşti cetăţeni sunt mai de mâna a doua şi nu merită această investiţie? Drept urmare îmi manifest regretul”, a spus Eugen Ţurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *