Prefectul Macaleţi despre cazul preşedintelui CJ: Poate fi suspendat sau nu din funcţie

macaleti colegiu prefecturalSoarta preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, ar putea fi decisă săptămâna viitoare. Prefectul judeţului Botoşani,  Costică Macaleţi, a declarat că nu poate să spună ce măsură va fi luată în cazul preşedintelui CJ până nu primeşte documentele oficiale de la Curtea de Apel Suceava. Macaleţi spune că decizia de a-l suspenda sau nu din funcţia de preşedinte pe Florin Ţurcanu nu stă la mâna sa, ci a legii.

like facebookPână nu am documentele de la Curtea de Apel, nu pot da niciun fel de explicaţii. Imediat ce primesc încheierea, compartimentul juridic se va pronunţa în speţa respectivă. Nu stă la mâna cuiva decizia. Mereu avem senzaţia, şi de asta nu e bine, că cineva e buricul pământului. Legea nu poate avea decât o singură interpretare. Poate fi suspendat sau nu din funcţie„, a spus Macaleţi., care a afirmat că înştiinţarea de la Curtea de Apel Suceava va veni cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare.

Curtea de Apel Suceava a aplicat o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de doi ani şi şase luni pentru şeful CJ, Florin Ţurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *