Foştii şefi ai Gărzii Financiare au dat în judecată Ministerul Finanţelor Publice. Vezi de ce!

garda financiara botosaniCinci foşti comisari ai Gărzii Financiare, printre care şi cei care s-au aflat la conducerea instituţiei desfiinţate în 2013, au dat în judecată Ministerul Finanţelor Publice şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. Foştii salariaţi solicită daune interese de la instituţiile acţionate în judecată.

Mai exact, aceştia vor să li se plătească dobânzi pentru plata eşalonată a drepturilor salariale câştigate în instanţă începând cu anul 2009.

like facebookCei cinci sunt Corneliu Mihai, fost comisar şef şi actualmente manager al Spitalului Judeţean Mavromati, Luca Ilie, Petrică Ostin, Constantin Mihăiuc şi Liviu Răileanu. Sumele solicitate variază între 10.100 de lei şi 12.300 lei în funcţie de data la care au câştigat drepturile salariale în instanţă.

Foştii comisari spun că înainte de a deschide procesul s-au adresat ministerului, însă li s-a refuzat solicitarea pentru că nu ar exista un temei legal.

One thought on “Foştii şefi ai Gărzii Financiare au dat în judecată Ministerul Finanţelor Publice. Vezi de ce!

  1. Niste netrebnici, care au facut gusa mare de spagi cat au fost la garda, si cand au fost „radiati” din schema, se dau loviti de soarta ! Dobanzile solicitate sa le ia din spagile incasate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *