Vezi reacţia preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, după ce a fost condamnat definitiv!

Florin Turcanu, trist la birouPreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, susţine că era pregătit pentru orice, iar decizia instanţei nu l-a surprins prea mult. El era şi va rămâne optimist, dar nu poate spune, deocamdată, dacă va rămâne în funcţie sau nu.

like facebookO decizie a instanţei nu o comentăm. Au acceptat apelul meu, le-au dat cheltuielile de judecată să le plătească ei, am şi eu de plătit cheltuieli de judecată[…]. Voi merge la Bucureşti să am o discuţie cu conducerea partidului şi în cel mai scurt timp voi avea o poziţie clară, publică, în ceea ce priveşte toate funcţiile mele publice şi aici mă refer: preşedinte al Consiliului Judeţean şi preşedinte al PNL Botoşani. Dacă ar fi decizia mea, pot să vă spun acum, dar nu vă pot spune, că eu sunt un om onest şi corect, trebuie să am o discuţie cu colegii mei. Este interpretată legislaţia, prefectul nu l-a suspendat pe primarul de la Hilişeu Horia. El este condamnat cu suspendare şi este în funcţie” , a declarat Ţurcanu.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a fost condamnat definitiv  în dosarul în care era acuzat de fals intelectual. Acesta, in calitate de presedinte al PNL, ar fi emis mai multe documente false, in baza carora doi consilieri judeteni si un consilier local au fost dati afara din partid, in mod ilegal.

Sentinţa a fost dată, joi, de Curtea de Apel Suceava care a aplicat o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de doi ani şi şase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *