Co-preşedintele PNL Botoşani, Florin Țurcanu: Am regret că am intrat în politică. Eram un om de afaceri liniștit

florin turcanu pnl botosaniCo-presedintele PNL Botosani, Florin Țurcanu, consideră că decizia soției sale, deputatul Roxana Anușcă, de a demisiona de la șefia organizației de femei a PNL este una corectă și normală. El a spus că și fratele său, Mihai Țurcanu, a plecat la PNL Neamț și că el este singurul din familie cu funcție în PNL Botoșani.

Țurcanu susține că, în schimb, noua șefă a femeilor liberale este ”plină de dorința de a se implica, de a demonstra, în memoria familiei și e foarte bine”, a spus Țurcanu, adăugând totodată că soția sa nu mai are nevoie de funcții politice și că își va face treaba în Parlament, atât cât legea îi va permite.

like facebookCo-președintele PNL Botoșani spune că singurul regret pe care îl are este acela că a intrat în politică. ”Eram un om de afaceri liniștit, foarte apreciat și am făcut o mare greșeală că am ales să-mi las familia bântuită de angajați străini, care au muncit mai mult sau mai puțin, au furat mai mult sau mai puțin și eu mi-am sacrificat sănătatea și o mare parte din viața mea, din 2004 încoace, luptându-mă ba cu PSD, ba cu PDL, ba cu ai mei în partid. Pentru ce?”, a spus Țurcanu.

Liderul liberalilor botoșăneni a mai spus dorinta sa este să își vadă de familie și să ducă la îndeplinire atribuțiile pe care le are la această dată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *