Concurs cu scandal pentru şefia Sanatoriului Podriga

sanatoriul PodrigaScandal in toata regula de la organizarea concursului pentru functia de manager la sanatoriul Podriga. Dupa ce actualul manager, Angela Curelariu,  a contestat modalitatea de organizare a concursului iar Consiliul de administratie a decis anularea acestuia, de aceasta data al doilea candidat, Cristina Panait, si-a manifestat nemultumirea si a cerut numirea pe functia de manager, conform punctajului obtinut la concurs, in caz contrar va ataca decizia Consiliului de administratie de anulare a concursului in instanta.

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, s-a declarat surprins de ceea ce s-a intamplat la Podriga si spune ca nu este normal asa ceva.

Din punctul meu de vedere, ca cetatean, mi se pare un talmes-balmes. Dai o nota, se recorecteaza, alta nota, se admite, se anuleaza. Am inteles ca acel concurs a fost anulat pentru ca plicurile nu au fost rupte de presedintele comisiei, ci de un membru de comisie „, a spus Florin Turcanu.

like facebookPotrivit sefului CJ, Cristina Panait a participat la concurs fara a avea sustinerea PNL. Aceasta a promovat concursul cu 9,46, iar Angela Curelariu cu 8,91. Consiliul de administratie a decis sa anuleze concursul si l-a reprogramat pentru luna ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *