Vezi când se finalizează proiectul Cornişa!

cornisa lucrari 3Investitia este realizata in proportie de 30%, insa reprezentantii municipalitatii dau asigurari ca lucrarile vor avansa din primavara. Potrivit primarului Ovidiu Portariuc, proiectul va fi realizat 100% până la sfârșitul anului 2015.

El spune ca in primavara incep impaduririle in acest proiect, lucrarea care va dura sapte-opt luni si care reprezinta 25% din proiect.

Se va lucra și în interior. Am convingerea că se termină. La fel cum se credea că nu o să finalizăm la timp modernizarea stadionului și s-a terminat, apoi toată lumea striga că nu se va face nocturna și vom juca pe la Iași, și iată că s-a terminat. Așa vă spun si acum: nu vă faceți griji, toate aceste proiecte europene vor fi finalizate în termen utili. Există manageri de proiect, sunt monitorizați atât de noi cât și de ADR Piatra Neamt, de ministere„, a declarat Portariuc.

like facebookPrimarul municipiului Botosani a afirmat ca proiectul Cornișa este cel mai impovarator pentru bugetul local .

Bugetul total anual este undeva la 35-38 miliarde pentru străzi, iar din acest buget trebuie să cofinanțăm anual Cornișa cu 30 miliarde lei vechi„, a adaugat Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *