Managerul Spitalului Județean: Vreau ca la Maternitate să fac o echipă tânără de medici

corneliu mihaiManagerul Spitalului Județean, Corneliu Mihai, vrea o echipă de medici tineri și competenți la Secția de Obstetrică și Ginecologie. El a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că va scoate la concurs mai multe posturi de medici la Maternitatea Botoșani și va dota și spitalul cu aparatură modernă.

like facebookVreau ca la Maternitate să fac o echipă tânără , vreau să mai angajez tineri pentru că Botoșaniul are nevoie de o maternitate competentă. Va veni ziua schimbării de generații și cineva trebuie să preia din mers activitatea de acolo. Promit că atâta timp cât voi conduce spitalul, mă voi ocupa îndeaproape de maternitate. Nu este acceptabil să ajungem în presa națională cu cazuri care ar fi putut să fie evitate aici”, a spus Corneliu Mihai.

Reprezentanții spitalului au făcut un inventar al aparaturii medicale de la Maternitate, în urma dezvăluirilor făcute de medicul Eugen Prăjinaru, și a constatat că aceasta este învechită.

Corneliu Mihai spune că a făcut o adresă către Ministerul Sănătății prin care a solicitat  câteva aparate  de strictă necesitate.

One thought on “Managerul Spitalului Județean: Vreau ca la Maternitate să fac o echipă tânără de medici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *