Vezi cine va prelua conducerea Spitalului de Recuperare!

gabriela varzar director spital recuperareConcursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalul de Recuperare a fost anulat. Preşedintele Consiliului de Administraţie, Gheorghe Apetroaie, a demisionat din funcţie.

like facebookConcursul trebuia să aibă loc, miercuri, însă urmare a acestei situaţii, el nu s-a mai ţinut, deşi a mai existat un candidat, actualul manager, Gabriela Varzari.

Primarul, Ovidiu Portariuc, spune că a luat cunoştinţă de această situaţie şi va numi un manager interimar până la un nou concurs. El a spus că cel mai probabil conducerea spitalului va fi preluată, timp de trei luni, de Sorin Radu, actualente director economic

Primarul a declarat că legea nu mai permite ca Gabriela Varzari să fie menţinută pe funcţie. Aceasta a stat la conducere 7 ani, iar două mandate le-a avut ca interimar.

” Probabil va fi numit domnia sa ca interimar. La concurs, după trei luni, poate participa oricine. Nu am avut nimic de reproşat doamnei Varzari, doar că aşa este legea”, a declarat Ovidiu Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *