Vezi ce drumuri judeţene sunt propuse pentru modernizare anul viitor!

drum manastire cosulaPregătirea proiectului pentru accesarea de fonduri necesare realizării drumului strategic reprezintă prioritatea Consiliului Judeţean pe anul 2015, a anunţat vicepreşedintele CJ, Cristian Achiţei.  Fondurile vor fi alocate prin Programul Operaţional Regional, în total fiind vorba de modernizarea a 100 km de drumuri.

Acolo vom pregăti studii de teren, de fezabilitate şi ce ţine de scrierea cererii de finanţare„, a spus Achiţie. Realizarea drumului strategic reprezintă un proiect de 185 milioane euro. Acesta ar urma să treacă prin Rădăuţi- Prut (vama)- Coţuşca-Drăguşeni- Săveni- Vlăsineşti- Hăneşti- Dângeni- Mihălăşeni- Truşeşti- Albeşti- Todireni- Hlipiceni- limită Călăraşi- limită Rediu- Lunca- Suliţa- Blândeşti şi Talpa.

like facebookÎn plus, mai spune Achiţie, vor mai fi pregătite în jur de cinci proiecte pe Ordonanţa 28, care vizează reabilitarea unor tronsoane de drumuri judeţene rămase izolate.

Vrem să mergem cu drumurile judeţene care au rămas izolate în judeţ, respectiv DJ Mănăstirea Vorona-Oneaga-Pădureni, DJ Ştefăneşti-Murguţa-Dobârceni, DJ Ibăneşti-Criştineşti, DJ Coţuşca Ghireni şi DJ Corlăteni-Dimăcheni„, a mai spus vicepreşedintele CJ. 

 

6 thoughts on “Vezi ce drumuri judeţene sunt propuse pentru modernizare anul viitor!

    1. bai jiji cred ca esti cazut in cap.eu sper sa se termine o data cu aceste chestii politice si sa se fac treaba in interesul cetatianului nu doar pe criterii politice.

  1. Chiar asa…Avrameni – Mitoc apartine Republicii Moldova sau sunt comune mai putyin interesante?Pai comunele prin care trece acest drum strategic au primari cu influenta gen Trufin,Rotundu,Loredan ca sa nu mai spun de Tarzioru.Dar sa-l vedem macar pe acesta facut ca la carte si tot e bine.Pai macar de-ar termina drumul de la Avrameni spre Panaitoaia care e asfaltat doar pana la jumatate.Model romanesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *