Liberalii nu se gândesc la schimbarea viceprimarilor de Botoşani. Achiţei: Pe perioada sărbătorilor trebuie să fim mai buni

cristian achiteiConsilierul local Florin Ghiorghiţă nu va avea susţinerea consilierilor PNL pentru schimbarea viceprimarilor Marius Buliga şi Cosmin Andrei. Vicepreşedintele PNL Botoşani, Cristian Achiţei, a declarat că cel puţin pe perioada sărbătorilor de iarnă nu se impune această schimbare şi spune că acest aspect nu s-a discutat în PNL-ul lărgit.

Domnul Ghiorghiţă este consilier independent. Cred că în această perioadă, mai ales că vin sărbătorile de iarnă, ar trebui să fim mai buni, să dăm dovadă de toleranţă, bunăvoinţă, să fim alături de cei săraci şi să-i ajutăm, nu să începem acum să ne contrazicem sau să ne dăm cu părerea despre tot felul de treburi. Nu este acum perioada lor. Cine are altă grijă şi nu are preocupări îşi dă cu părerea„, a spus Achiţei.

like facebookFlorin Ghiorghiţă a postat, luni seară, pe contul său de Facebook un mesaj în care își manifestă indignarea față de numeroasele scandaluri din administrație, provocate de „nulități” pe care el însuși le girează şi propune schimbarea viceprimarilor municipiului Botoşani, înainte de Crăciun. El face şi o propunere: Paul Onişa.

„Ma gândesc din ce in ce mai serios sa fac un cadou de Mos Crăciun botoșănenilor si sa contribui atat cat pot la schimbarea celor care vremelnic sunt in fruntea urbei”, a scris Ghiorghiţă pe Facebook. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *