Farsă inedită făcută unui om de afaceri din Botoșani. Vezi ce i-au pregătit prietenii!

revista Capital dedicata lui Razvan IacobUn om de afaceri din Botoșani a avut parte, de ziua sa, de o surpriză cu totul ieșită din comun. Prietenii acestuia au lansat o „ediție” limitată a revistei „Capital”, articolul principal, apărut sub titlul „Un român pune tablă pe Buckingham Palace”, fiind dedicat aniversatului.

Patronul firmei Quartz Impex SRL, Răzvan Iacob, își serbează ziua de naștere pe 9 decembrie, însă pentru că și-a organizat petrecerea aniversară în week-end, atunci i-au fost făcute și „surprizele”.

like facebookCei mai apropiați prieteni au copiat macheta revistei economice „Capital” și au lansat un articol plin de umor despre omul de afaceri botoșănean, dar și despre firma acestuia, specializată în montarea de acoperișuri.

Domnul Iacob este în discuții foarte avansate cu primarul Londrei, Boris, în vederea executării lucrării de acoperire cu țiglă metalică a palatului Buckingham Palace”, scrie, în glumă, autorul articolului.

În același articol se arată, pe același ton,  că „acesta este un salt mare pentru companie, având în vedere că în urmă cu ceva timp compania efectua lucrări de branșare la canalizare, acoperișuri pentru WC-uri publice”.

„Revista” a fost editată în zece exemplare, care i-au fost oferite cadou patronului de la Quartz Impex.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *