Piesă de teatru pusă în scenă de deţinuţi

penitenciarul botosani Şase deţinuţi încarceraţi în Penitenciarul Botoşani vor pune în scenă, marţi de la ora 17.00, o piesă de teatru la Casa Tineretului.

Trupa de teatru debutează pe scenă cu piesa „Așteptându-l pe Godot”, de Samuel Beckett fiind susţinută de actriţele Mirela Nistor și Alexandra Zorilă şi coregrafa Victoria Bucun. Intrarea la spectacol este liberă.

like facebook„Încă din această toamnă, cei șase actori amatori se pregătesc intens pentru a putea oferi publicului prezent un spectacol pregătit cu multă dăruire și bucurie, piesă de teatru care, cu încredere și sprijin din partea actrițelor Teatrului Mihai Eminescu, a crescut frumos spre a fi oferită publicului iubitor de teatru.Exprimarea prin artă reprezintă o modalitate de implicare a persoanelor condamnate în activităţi menite să dezvolte un comportament prosocial, această activitate urmărind să oglindească potențialul creator și simțul artistic al persoanelor din mediul carceral, vizând consolidarea legăturilor dintre mediul de detenție și societatea civilă”, se arată într-un comunicat al Penitenciarului Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *