Vicepreşedinte CJ: Ne dorim ca sumele primite pentru calamităţi să poată fi utilizate anul viitor

pod surpat la stiubieniReprezentanții Consiliului Județean speră ca banii primiți de la Guvern pentru calamități să poată fi folosiți și anul viitor. Județul Botoșani a primit 75 miliarde lei vechi pentru refacerea a patru poduri distruse de inundații, însă banii au venit luna trecută iar din cauza vremii sumele nu vor putea fi cheltuite până la sfârșitul anului.

Ne dorim ca sumele primite pentru calamități să poată fi raportate într-un cont de excedent și să poată fi utilizate anul viitor. Din câte știu, acest lucru s-a discutat în ședința de Guvern și așteptăm să apară actul oficial, iar din momentul acela vom sista orice fel de lucrări pe care le-am început deja și le vom termina anul viitor, atât reparații de drumuri și podețe cât și cele patru poduri la care avem pregătită documentațiile, ceea ce ar fi foarte bine pentru că le-am putea face cum trebuie în condiții de climă și lucruri corecte”, a precizat vicepreședintele CJ, Cristian Achiței.

like facebookCele 75 miliarde lei sunt folosite pentru refacerea a patru poduri, respectiv podul de la Ştiubieni, podul de pe DJ 298 de la Crucea Milenci spre Darabani, podul Orăşeni Vale, pe DJ 208 C, şi podul de la intersecţia drumului de la Dracşani şi Suliţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *