Târgul de Crăciun nu va mai fi organizat iarna aceasta. Vezi motivul!

targ produse traditionaleTârgul de Crăciun nu va mai fi organizat anul acesta la Botoşani. Manifestarea a fost organizată în ultimii ani cu o săptămână sau chiar două înainte de Crăciun, iar producătorii autohtoni aveau posibilitatea să vândă produse tradiţionale pentru mesele botoşănenilor. Anul acesta târgul nu va mai avea loc, susţine viceprimarul Cosmin Andrei, din cauza mutării patinoarului la Sala Polivalentă.

Am vrut ca în Parcul Mihai Eminescu să fie şi târg de Crăciun, patinoar şi iluminat ornamental festiv, dar odată cu luarea deciziei de mutare a patinoarului a fost afectat proiectul nostru. Domnul Eugen Ţurcanu (nr. directorul DSPSA) a luat căsuţele şi le-a mutat pe esplanada Sălii Polivalente, pentru ceai şi gogoşi şi nu mai ştiu ce vinde: rachiu, vin. Este afectat un pic proiectul şi nu ştiu dacă ar mai avea succes i dacă ar mai fi interesul comercianţilor să vină în parcul Mihai Eminescu. Până acum avem doar două solicitări„, a spus Cosmin Andrei.

like facebookTârgul de Crăciun a fost organizat în anii precedenți și de PNL Botoșani, dar nici liberalii nu mai vor să facă o astfel de manifestare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *