FOTO Accident spectaculos! A distrus un bar după ce a intrat cu microbuzul în el

accident darabani1Un tânăr şofer, în vârstă de 21 de ani, a reuşit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o „performanţă” mai puţin obişnuită. Acesta a intrat cu microbuzul pe care îl conducea într-un bar, pe care l-a distrus în totalitate. Accidentul a avut loc în localitatea Bajura din oraşul Darabani, în momentul în care Bogdan Livadariu se îndrepta cu microbuzul dinspre Darabani spre Conceşti. La un moment dat, într-o curbă, şoferul pierde controlul asupra volanului, iese de pe carosabil şi intră în plin într-un cafe-bar aparţinând Simonei Merticariu.

like facebookImpactul a fost atât de puternic încât cei doi pasageri din microbuz au fost aruncaţi prin parbriz în incinta barului. Tototdată, doi pereţi ai barului au fost distruşi, iar, din cauza riscului de prăbuşire a clădirii, maşina nu a putut fi scoasă.

accident darabaniDupă accident, şoferul şi un alt tânăr aflat în maşină, Gabriel Scalcău, de 18 de ani, au fost transportaţi cu ambulanţa la spital.

„La ora 12.20, dormeam. Am auzit o izbitură iar când am ieşit am găsit ceea ce am găsit. Cafe barul este distrus complet. Nu ştiu cum s-a întâmplat, dar din maşină mirosea a alcool„, a spus proprietarul barului.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “FOTO Accident spectaculos! A distrus un bar după ce a intrat cu microbuzul în el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *