Deputatul PSD Tamara Ciofu a adus cadouri elevilor de la Şcoala „Sfântul Nicolae”

Tamara Ciofu de Sfantul Nicolae la Scoala Sfantul Nicolae BotosaniDeputatul PSD Tamara Ciofu a organizat, vineri, 5 decembrie, o acţiune pentru marcarea sărbătorii Sfântului Nicolae, pentru copiii de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din municipiul Botoşani, împreună cu mai mulţi colegi social-democraţi. Acţiunea a fost urmată de inaugurarea parcului de joacă pentru copiii ce merg la grădiniţa din cadrul şcolii „Sfântul Nicolae”.

like facebookTamara Ciofu a adus elevilor şi copiilor cadouri de Moș Nicolae. Deputatul PSD a fost însoţit de doamna Mihaela Huncă, Inspector-General şi Anca Toma, directorul şcolii „Sfântul Nicolae”. La acţiune a mai participat şi viceprimarul Cosmin Andrei, care l-a reprezentat pe primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc. Cu această ocazie, acesta a inaugurat şi parcul de joacă destinat copiilor ce merg la grădiniţa din cadrul şcolii gimnaziale.

Scopul acestei acţiuni de Moş Nicolae a fost de a arăta că rămânem aproape de elevii, părinţii şi dascălii din Botoşani. Periodic organizez vizite şi acţiuni în şcolile şi grădiniţele din Botoşani pentru că vreau să încurajez şcoala românească, să transmit un mesaj pozitiv tuturor elevilor care iau în serios educaţia pe care o primesc în şcoală. Totodată, salut şi iniţiativa primarului Ovidiu Portariuc pentru a amenaja spaţiul de la joacă de la grădiniţa şcolii „Sfântul Nicolae”. Este important să ştim că municipalitatea este atentă la agenda cetăţeanului„, a explicat medicul și deputatul Tamara Ciofu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *