Atacat de colegi, dar și de justiție, Țurcanu este susținut de PNL

pnl Botosani sediuLiderii liberali din Botoșani au votat, vineri,  în ședința Delegației Permanente a vechiului PNL, o rezoluție prin care își manifestă susținerea față de președintele lor, Florin Țurcanu.

În contextul tensiunilor din PNL, liberalii, fără PDL și Forța Civică, s-au reunit în ședință, pentru a-și arăta susținerea față de Țurcanu.

S-a votat în unanimitate o rezoluție care stabilește cu fermitate sprijinul activului liberal față de conducerea vechiului PNL și mai ales față de președintele Florin Țurcanu.”, se arată într-un comunicat al PNL.

like facebookDe asemenea, liberalii au decis „consolidarea structurilor politice ale noului PNL la nivelul fiecărei localități din județul Botoșani, alături de colegii din PDL și Forța Civică”, dar și „evaluarea în cel mai scurt timp a așteptărilor cetățenilor județului Botoșani, prioritizarea acestora și identificarea de soluții care să vină în sprijinul acestuia”.

Liberalii vor, totodată, să evite polemicile sterile, fără conținut, cu PSD, „decizie care vine în întâmpinarea dorinței cetățenilor; botoșănenii au nevoie de soluții nu de circ politic”.

„Facem un apel către toți cei care-și propun să destabilizeze unitatea liberalilor și le cerem cu decență să înceteze și să înțeleagă că perioada manipulării publice a trecut. Toate acțiunile, gesturile sau declarațiile mincinoase și tendențioase ale celor care se preocupă cu ipocrizie de viitorul vechiului PNL nu fac altceva decât să ne întărească și să ne țină la fel de uniți ca în ultimii 140 de ani”, se mai arată în comunicat.

One thought on “Atacat de colegi, dar și de justiție, Țurcanu este susținut de PNL

  1. Vai, cel mai iubit fiu al judetului a avut nevoie de o rezolutie de sprijin din partea liderilor din teritoriu ? Simte cumva ca i se clatina scaunul ? Blaga se va sterge undeva cu rezolutia aia ! E doar o chestiune de timp pina cind vor disparea aproape toti liberalii din „noul PNL” . Se va forma de fapt „noul PDL redenumit PNL”. Asa se le ajute Dumnezeu pnl-istilor ca si-au facut-o cu mina lor. In fuga dupa putere au tradat electoratul fortindu-l sa voteze cu cei pe care cu un an in urma ii prezentau ca fiind dusmani ai poporului … Pot fi numiti astia oameni dupa ce la referendum tunau si fulgerau ca PDL-ul si Basescu au distrus tara si acum stau la aceeasi masa, zimbesc, isi string miinele si pozezeaza ca niste frati care s-au despartit si s-au reintilnit dupa zeci de ani ? Vorba lui Vanghelie : „mi s-a facut greata !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *