Patinoarul se deschide mai devreme. Vezi când!

deschidere patinoar 19 nov 2011Patinoarul nu va mai fi deschis anul acesta la data anunțată de conducerea Primăriei Botoșani, respectiv 6 decembrie, ci mai devreme. Potrivit Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, copiii se vor putea bucura de patinoar începând de joi, 4 decembrie.

Astfel, începând cu ora  17.00, sunt așteptați pe esplanada Sălii Polivalente parintii, bunicii, dar in special cei mici.

Iubitorii de patinaj vor avea posibilitatea sa-si inchirieze patinele contra unei sume de 5  lei, avand posibilitatea de beneficia de garderoba pusa la dispozitie de personalul Directiei de Servicii Publice Sport si Agrement.

like facebookDupa mai bine de doua saptamani de munca asidua, zi si noapte mai bine zis, angajatii DSPSA au reusit sa amenajaze o locatie de vis, unde iubitorii  patinajului nu vor resimti frigul. Pe langa caldura primitoare, de care vor avea parte practicantii sportului alb, insotitorii vor putea savura la casutele  Mosului de pe esplanada, un ceai fierbinte, o ciocolata calda si chiar un vin fiert, produse de patiserie dar si nelipsita turta dulce. Cat timp copii se vor bucura de gheata si patine pe o muzica ambientala specifica sarbatorilor de iarna,  adultii se vor putea delecta la un tenis de masa sau o partida de billiard, pentru o ora platindu-se 12 lei„, se arata intr-un comunicat al DSPSA.

In perioada 24 decembrie 2014 – 9 ianuarie 2015, iubitorii de patinaj vor plati 5 lei pentru  accesul pe patinoar in intervalul orar 11.00 – 16.30, trei serii mai exact, pentru inchirierea patinelor achitandu-se 5 lei. In intervalul orar 17.00 – 22.30, accesul pe patinoar va fi de 10 lei, in timp ce pentru inchirierea patinelor tot 5 lei.. De mentionat este faptul ca in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale, patinoarul va functiona in intervalul 9.00 – 22.30, accesul pe gheata fiind la pretul de 10 lei, iar inchirierea  patinelor 5 lei. Un alt aspect care trebuie  retinut este faptul ca obiectivul  de la Sala Polivalenta, atat in interior cat si in exterior este supravegheat video, in timp ce inchirierea  patinelor se va face doar in baza actului de identitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *