Valeriu Iftime a girat cu locuinţa pentru a plăti jucătorii FC Botoşani

valeriu iftimeOficialii FC Botoşani au obţinut un împrumut de la o bancă, iar ca garanţii au fost aduse inclusiv locuinţa unuia dintre finanţatori, Valeriu Iftime.

like facebookPotrivit acţionarilor, creditul este în valoare de 2,5 milioane de lei şi va acoperi restanţele către jucători şi o mare parte din datoriile către bugetul statului.

Iniţial reprezentanţii clubului le-au propus bancherilor ca garanţie drepturile de televizare ce urmează să le primească, însă nu a fost acceptat acest lucru. În aceste condiţii s-au pus proprietăţi ale companiei Elsaco şi casa patronului Valeriu Iftime.

„Am început discuţiile cu băncile în urmă cu două săptămâni şi miercuri sau joi urmează să semnăm actele, iar banii vor veni în cont vineri. Am girat cu bunurile Elsaco şi inclusiv casa mea, dar nu asta este esenţial. Eu cred în această echipă şi vă daţi seama că nu aş fi împrumutat dacă nu aş şti ce se întâmplă în viitor. Este o normalitate în lumea asta să lucrezi cu băncile”, a declarat Valeriu Iftime.

One thought on “Valeriu Iftime a girat cu locuinţa pentru a plăti jucătorii FC Botoşani

  1. Draga iftime …ai o problema grava cu mansarda.
    La noi nu se joaca fotbal ci doar se simuleaza acest joc.
    In loc sa iti vezi de angajatii Elsaco si sa valorifici ce e acolo….valorifici niste oameni care nu sunt in stare sa controleze o minge.
    Asta e rezultatul …cand devii orb si nesatul de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *