Tinerii din PNL Botoşani, alături de persoanele cu dizabilităţi de la C.I.T.O, de ziua lor

ot pnlTinerii liberali botoşăneni au fost alături, şi anul acesta, de persoanele cu dizabilităţi de la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Lucie Lecomte (C.I.T.O). Pe data de 3 decembrie este marcată Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, iar tinerii din PNL Botoşani şi-au făcut o tradiţie din a marca în acest fel această zi.

Încă din anul 2009, în fiecare an, Organizaţia de Tineret PDL, acum PNL, merg în vizită la persoanele de la C.I.T.O pentru a fi alături de ele. Alături de tinerii din TNL Botoşani a fost şi prim-vicepreşedintele PNL Botoşani, Gabriel Alecsandru, cel care a avut iniţiativa acestor întâlniri, acum cinci ani.

“Mă bucur că nu mai suntem în campanie electorală, pentru a nu se interpreta că facem acest gest doar pentru imagine. Împreună cu Organizaţia de Tineret am fost an de an la persoanele cu dizabilităţi de la C.I.T.O, pentru că sunt întâlniri de suflet. Ne sunt foarte dragi şi dorim de ziua lor să le aducem puţină bucurie” a spus  consilierul judeţean Gabriel Alecsandru.

Tinerii liberali botoşăneni, însoţiţi de liderul lor, Adrian Poclid, le-au oferit persoanelor cu dizabilităţi, cu această ocazie, diverse cadouri.

Poate că cea mai plăcută acţiune pe care o facem noi în fiecare an este această întîlnire cu persoanele de la C.I.T.O. Chiar nu contează dacă suntem sau nu în campanie, pentru că este o acţiune prea puţin politică, o facem dintr-un spirit de prietenie faţă de aceste de persoane, o facem pentru bucuria cu care ne întâmpină de fiecare dată, a spus Adrian Poclid, co-preşedinte TNL Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *