Marian Luchian, primar Hlipiceni: Între băbuţa care vine cu o găină să o vândă şi Iulia Albu care merge cu cucoşul la TV, este vreo diferenţă?

marian luchian primarul comunei hlipiceniUn primar din judeţul Botoşani a ironizat activitatea Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. Marian Luchian a reacţionat după ce primăria pe care o conduce a fost nominalizată de directorul DSVSA ca fiind pasibilă de amendă pentru lipsa autorizaţiei târgului din comună.

like facebookAcesta a făcut o paralelă între o bătrână care vrea să vândă o găină şi Iulia Albu care merge cu pasărea pe la televiziuni.

„La mine la Hlipiceni, într-o zi de joi, au  venit reprezentanţii DSVSA şi au spus că a fost târg de animale marţi şi mi-au. Eu vroiam să întreb dacă între băbuţa de la ţară care vine să-şi vândă o găină şi între Iulia Albu care merge cu un cocoş pe la televiziune, este vreo diferenţă. Care este târg de animale şi care nu?”, a declarat Marian Luchian.

Minodora Vasiliu, directorul DSVSA, a replicat că atâta timp cât în comuna sunt oameni cu animale însemnă că şi se vând şi ironia cu Iulia Albu nu îşi are rostul,

Prefectul, Costică Macaleţi, a intervenit şi a rugat conducerea DSVSA să nu aplice sancţiuni primăriilor pentru lispa autorizării pentru că ar face ca unele primării să împrumute bani din bancă ca să plătească amenzile. În paralele reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a solicitat primarilor să îşi autorizeze tîrgurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *