Un şofer a accidentat grav o femeie, dar şi-a abandonat victima

criminalisti si politisti trecere de pietoni accidentUn bărbat de 58 de ani este cercetat penal pentru vătămare din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce marţi dimineaţă, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul  George Enescu din municipiul Botoşani, a surprins şi accidentat grav o femeie  de 58 ani, din municipiul Botoşani, care se angajase în traversarea străzii pe trecere pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător.

După producerea accidentului, atât şoferul, cât şi victima au părăsit locul faptei. Ulterior, în jurul orei 12.30, victima s-a prezentat la Spitalul Judeţean Botoşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

like facebookBărbatul aflat la volan, care este din Albeşti, a fost depistat de poliţişti şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului soldat cu victime omeneşti, fără încuviinţarea organelor de poliţie”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *